dinsdag 24 december 2013

Wattenschijfjes houder en wattenstaafjes houder

Deze zijn super handig voor in je badkamer. Ze zijn beide afkomstig van de Action. Meestal zijn ze snel op. Maar ze komen telkens terug in het assortiment.




zondag 22 december 2013

Romantisch lampetstel

De laatste tijd ben ik helemaal weg van roze en roosjes. Dus toen ik deze lampetstel was ik hemelsval verkocht. Helemaal mijn smaak die zachte kleuren.


Jammer dat mijn woonkamer en gang zo klein zijn. Ik kan niet zoveel kastjes kwijt. Anders wist ik het wel. Maar ik ben nog op zoek aar een kast voor in een hoek.

Ik heb de lampetstel een voorlopig plekje gegeven op een kleine vensterbankje voor het raam.

zondag 8 december 2013

Weer een nieuwe krukje voor mijn verzameling

Ik heb weer een nieuwe krukje voor mijn verzameling. Een krukje met bont. Ik ben er helemaal verliefd op. De kinderen zitten er veel op, dus maar hopen dat het bont niet slijt. Het krukje heeft aparte poten. Ik heb spijt dat ik er niet twee heb gekocht. Toen ik terug ging was het andere krukje al verkocht.





zondag 1 december 2013

Theepot setje van Riviera Maison

In de winter kan ik liters thee drinken per dag. Met een kop thee kom ik tot rust op de bank. Vroeger vulde ik een hele thermoskan met thee. Maar nu vind ik thee uit een thermoskan niet smaken. Dit thee setje van riviera maison is ideaal. Alle twee de theepotjes vul ik met water. Theezakje en mok erbij en ik kan er weer tegenaan.

En ik heb tegenwoordig ook de brownie tik. Ik bak per week 2 brownie cakes. Het grootse gedeelte van de brownies eet ik zelf op.  Ik kijk er gewoon overdag naar uit om 's avonds met een kop thee en een brownie op de bank naar mijn favoriete tv programma te kijken.