woensdag 15 januari 2014

Theedoeken en keukenhanddoekjen opbergen


Ik heb een keukenla waarin ik mijn theedoeken en keukenhandoekjes opberg. Ze liggen opgerold in de la. Allen het is een tijd geleden dat ik nieuwe keukendoeken heb gekocht. Dat kan je ook aan de kleuren zien van mijn keukendoek. Ze worden ook heel vaak gebruikt. Het word tijd om nieuwe te kopen. Een leuk projectje voor het weekend. Dit is in iedergeval hoe het er voor uitziet. Een foto van erna volgt nog.

dinsdag 7 januari 2014

Afschuwelijke vloerkleed

Mijn man heeft helaas ook wat te zeggen over de inrichting van de woonkamer. En nu had hij een kleed gekocht voor onder de salontafel. Ik vind hem niet mooi. Alleen mijn man denkt daar anders over. Ik heb maar niet gezegd dat ik hem super lelijk vind. Maar ik weet er wel wat op. Over ongeveer 2 maanden heb ik een nieuwe kleed. Ik laat de kinderen gewoon flink knoeien.


vrijdag 3 januari 2014

cappuccino kopjes

Ik heb mijn servies weer uitgebreid met een aantal cappuccino kopjes. Het zijn best wel grote kopjes. Mijn kast raakt aardig vol met het servies. Eigenlijk had ik een foto moeten maken van het kopje met koffie gevuld. Ik moet denk ik mijn boeken verhuizen naar een boekenkast.