maandag 30 september 2013

Spiegel voor in de gang

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is het mooiste van het land. Het spiegeltje van de Action is het mooist van het land. En het spiegeltje hangt nu in mij gang. Ik vind de rand zo mooi. Op de foto lijkt de spiegel klein, wat niet zo is. Een mooi wit hartje of een witte roos hangen aan de spiegel zou mooi staan. Dus er komt nog een vervolg op de spiegel.



zondag 29 september 2013

Doos voor beleg

Ik zit altijd met mijn beleg waaronder kaas. Het pakje kaas dat ik open maakte, daar deed ik een zakje omheen. Maar dat is zo heen en het staat zo rommelig. dus ik heb een doosje gekocht voor mijn beleg. en ik ben er tevreden mee. Had ik veel eerder moeten doen. het doosje bestaat uit 3 bakjes. Maar ik kan er ook eentje gebruiken of 2 bakjes. Het doosje is dus echt een aanrader. Ik heb nog meer van dit soort doosjes die ik gebruik voor koekjes en brownies. Ik zal ze de volgende keer showen.



zaterdag 28 september 2013

Geur wax brander

Ze hebben weer een nieuwe geurbrandertje met nieuwe waxgeuren bij de Action. Maar 2 euro voor het setje. Is leuk om als cadeau te geven. Deze ruiken heel lekker. In het setje zitten 6 verschillende geuren. En je kan de wax ook per geur appart kopen (1 euro voor een pakje met 6 stuks). Ik ben helemaal weg van die geurbrandertjes. Je woonkamer ruikt heel lekker als je ze brand. En het zorgt toch weer voor een bepaalde sfeer.



dinsdag 24 september 2013

Mooie bloemen

Deze bloemen vind ik zo mooi. Ze zijn in het echt mooier dan op de foto. En die bloemen links zijn ook heel mooi. De vaas vind ik wat minder. Dus ik moet nog op zoek naar een mooie vaas. De bloemen zijn wel 4,99 euro per stuk. Ik denk dat ik voor de linkse bloemen ga en begin met 4 stuks te kopen. En dan de maand erop weer een aantal bij koop.
De laatste tijd geef ik best wel veel uit. Nu heb ik het voornemen bij te gaan houden hoeveel ik uit geef en wat meer te gaan sparen. Ik hou teveel van kopen en ben daar verslaafd aan. Ik hoop daar in de toekomst vanaf te komen.


maandag 23 september 2013

Weer een nieuwe krukje

Ik heb weer een nieuwe krukje gekocht. Ben er erg blij mee. Tegenwoordig denk ik teveel in het wit. Want ook dit krukje wou ik in wit verven. Ik wou daarvoor de spuitbus van de Action aanschaffen. Maar mijn man heeft weer overgehaald om het krukje niet wit te verven. Ik ga er denk ik een mooie vaas met bloemen op zetten. Maar misschien is het krukjen daarvoor te laag. Maar dat ga ik gewoon uit proberen en dan kijken of het staat. Ik heb het krukje met bloemen in een winkel zien staan. Het gaat dan om een ander krukje.  Ik zal binnenkort de vaas met bloemen showen die ik op het oog heb.


donderdag 19 september 2013

Kleine bordje voor aan de deur

Een klein bordje om aan de deur te hangen. Maar mijn deuren zijn nog niet zolang geleden geverfd en ik vind het zonde om er een spijkertje in te slaan. Dus ik heb het bordje in de winkel laten liggen. Hij is volgens mij voor 1,50 euro te koop bij de Xenos.


vrijdag 13 september 2013

Vazen met hortensia

Vazen met hortensia

De vazen had ik al een tijd terug in de winkel zien staan. Maar ik had er geen plekje voor. Van de week zat ik op de bank en toen dacht ik, ik kan ze toch voor het raam zetten bij de eettafel. Ik vind ze heel mooi. En de hotensia's zijn net echt. Dus mochten jullie willen weten waar ik de hortensia's en de vazen heb gekocht, laat dan een reactie achter.



dinsdag 10 september 2013

Jip en Janneke

Ik ben gek op Jip en Janneke. Misschien komt dat aan de goede herinneringen van het voorlezen. Dus ik heb de boeken in mijn kast. Moet mijn collectie nog uitbreiden. Alleen mijn kinderen die zijn nog niet gek op lezen en voorlezen. Ik hoop dat dat binnenkort gaat veranderen.



maandag 9 september 2013

Riverdale windlichten

Ik heb mezelf witte Riverdaele windlichten cadeau gedaan. Ik had ze al 1 maand geleden in de wi kel zien staan. Ze zouden heel mooi stan voor het raam. Ze waren afgeprijsd maar ik vond ze toch nog prijzig. Zeker als ik twee stuks zou kopen. Ik ben twee keer naar de winkel geweest met het voornemen ze echt te kopen, maar ik ging toch weer de winkel uit met lege handen. Vorige week was het eindelijk zover, ik heb ze gekocht. Gelijk thuis aangekomen heb ik ze een plaatsje gegeven. Mijn man zei waar heb je twee grote tassen vandaan? Ben je weer bij de Action geweest? Heb gezegd dat deze niet bij de Action vandaan komen en heb het hierbij maar gelaten. Hij kon er wel om lachen.

Ik heb twee grote foam rozen gekocht en heb de stelen eraf geknipt. Ze staan er wel mooi in. Toen kwam ik op het idee dat een windlicht er ook heel mooi in zou staan met een roze kaars erin. Maar ik denk dat die kaars te klein is. Dus komt hier denk ik nog een vervolg op.





zaterdag 7 september 2013

Servies voor mijn winkelkast

Ik moest nog steeds mijn winkelkast vullen. En wilde ik een mooie servies hebben. Ik was op zoek naar een Riverdale of Riviera maison servies. Dus dat stond op mijn lijstje om het binnenkort aan te schaffen. Het is duur servies. Maar ik dacht als ik mezelf een keer wil verwennen koop ik het toch gewoon.

Maar ik was weer eens naar de Action gegaan. En toen zag ik dit servies staan. Toen dacht ik, zal ik gewoon dit servies gaan kopen?  Het kan heel lang duren voordat ik het andere servies ga kopen. En een lege kast is ook niet mooi. Ze hadden er jammer genoeg geen borden van. Heb namelijk een mooie bordenrek op het oog voor in mijn kast. Die staat ook nog op mijn lijstje om te kopen.


vrijdag 6 september 2013

Keuken apothekerskast

Vandaag laat ik jullie mijn apothekerskast zijn. Is heel handig zo'n kast. Ik heb er weer allerlei bakjes in staan. De onderste witte bakjes zijn van de Ikea. Daar heb ik de potten pindakaas, chocoladepasta etc. in staan. De bakjes zet ik zo op tafel als we gaan ontbijten.

In de grote bakken met blauwe deksels bewaar ik de bloem, griesmeel en volkorenbloem in. Er kan best wel veel in. Ik heb ze bij de Action gekocht.. En ik bak geregeld, dus de bakken zijn ook zo weer leeg. De kleine bakjes met blauwe deksel zijn ook van de Action. En de bakken met witte deksels die zijn van de Wibra en Ikea. Daar heb ik de hagelslag in bewaard. Mijn kinderen houden van verschillende soorten hagelslag.

En op de bovenste plank staan de kunstof doorzichtige voorraadpotten met suikerklontjes, suiker, suikerklontjes en theezakjes.




donderdag 5 september 2013

Riverdale dienblad

Ik heb mezelf een cadeau gedaan. Iets wat ik al een tijdje wilde hebben, maar wat ik duur vond. En als het in mijn hoofd zit en ik het graag wil hebben, dan blijf ik toch twijfelen. Aan de ene kant is het wel goed dat ik niet gelijk iets koop, anders zou ik weer te veel kopen. Maar ben erg blij met mijn dienblad en die gaat jaren mee. Die ga ik niet zo snel weg doen.



woensdag 4 september 2013

Riverdale vet plantjes

Deze plantjes heb ik al een jaartje. Mijn eerste Riverdale aankoop. Ik heb ze vorige jaar gekocht bij een outlet winkel. Helaas is de outletwinkel noet in de buurt, anders was ik er elke week te vinden.

In de gang heb ik een schoenenkastje staan en ik heb ze daarop gezet. Het zijn nepplantjes dus ze hebben geen water nodig. Ik zal binnenkort een foto maken van de schoenenkastje en de foto hier plaatsen.


dinsdag 3 september 2013

Cadeautje bij de Riverdale kussens

Een aantal weken geleden heb  ik jullie verteld over het gedoe van de Riverdale kussens. Ik heb ze uiteindelijk ontvangen en er zat een cadeautje bij. Alleen was ik helemaal vergeten het cadeautje te showen. Ik heb het aan een deurkruk gehangen van een muurkast in de gang. Dus het is een aandenken aan mijn Riverdale kussens.


zondag 1 september 2013

Kandelaars met breipatroon

Ik kwam per toeval mijn vriendin tegen in de stad. En die moest bij de Wibra zijn. Ik kom zelden tegenwoordig bij de wibra. Daar aangekomen heb ik ook maar een rondje gedaan. En daar zag ik ze dan, de kandelaren met breipatroon. Ze waren ook nog eens afgeprijsd. Drie kandelaars als setje voor 3 euro. Nu heb ik wel genoeg kandelaars en kaarsen in de woonkamer, dus geen meer kopen.

Wit mooi doosje


Ik heb een leuk doosje in de winkel zien liggen, er past een foto in. Je kan er van alles in kwijt. Ik dacht aan sleutels. Ik vergeet meestal waar ik mijn sleutels heb neer gelegd. Dus een vast plekje zou een goed idee zijn. Het doosje is 5,99 euro en te koop bij de Wibra. Ik heb het doosje niet gekocht. Eerst maar een plekje verzinnen waar ik het neer kan zetten. Dan kan ik nog altijd het doosje gaan kopen.