maandag 28 oktober 2013

Planten krukje

Planten krukje

Een tijd terug kon ik een aantal krukjes gratis ophalen. Ik had me helemaal verdiept in het verven en dacht met gratis krukjes kan ik het wel uit proberen. Het is met hoogglans geverfd. Het verven kan beter, dus ben niet helemaal tevreden. Maar ik ben er wel heel blij mee. Ik ben van plan om nog een mooie vaas te kopen met bloemen om erop te zetten.



zaterdag 26 oktober 2013

Riverdale salontafel

Nadat ik mijn tafel had geverfd, ben ik in de winkel naar de tafel van Riverdale gaan kijken. Ook bij deze tafel was het tafelblad niet helemaal glad. Dus ben tevreden met mijn geverfde tafel.



vrijdag 25 oktober 2013

Wat vinden jullie van mijn salontafel

Wat vinden jullie van mijn nieuwe nieuwe salontafel?

Een tijd terug heb ik het gehad over mijn salontafel. Ik vond hem te groot. Nu had ik in de winkel een mooie tafel gezien van Riverdale. Eem simpele ronde tafel in het wit met krijtverf behandeld. Toen dacht ik, dat kan ik ook. Dus ik ben naar de kringloop geweest en heb een tafel gekocht voor 15 euro.  Een mooie ronde tafel met een mooie poot. Bij de praxis had ik krijtverf gekocht.
Het was vorige week mooi weer. Dus ik heb de tafel in de tuin geschuurd met de schuurmachine. Maar het krijtverf wilde niet goed pakken. Het was waterig. Mijn man gaf aan dat het me niet ging lukken en dat ik zijdeglans verf moest gebruiken. Maar ik wilde een matte kleur en ben eigenwijs. Dus ik wilde een krijtverf effect. Ik had ook nog acrylverf van de Action. Dat ging beter. Alleen die liet ook nog strepen achter. De verf droogt wel snel op. Uit eindelijk zijn het drie lagen verf geworden. En het blad van de tafel is niet glad. Ik heb mijn twijfels nog over de tafel. Maar ik heb wel al diverse complimenten gehad. Wat vinden jullie van de tafel?







woensdag 9 oktober 2013

Leuke voorraadpot met waxinelichtjes

Ik ben gek op geurkaarsjes in de winter en voorraadpotten. Ik kon er weer een aantal kwijt in mijn keukenkastje. Deze zijn helemaal van glas, dus die kan je lekker in de afwasmachine stoppen als ze vies zijn. De geur waxinelichtjes heb ik in een houten kistje gedaan. Ik heb trouwens een hele grote voorraad geurkaarsjes voor de winter. Binnekort zal ik ze showen.
Deze voorraadpotten heb ik voor 2,09 euro incl. waxinelichtjes bij de Action gekocht. Je hebt er ook kleine potjes van en die zijn 0,49 euro.


zondag 6 oktober 2013

Kalender blokjes

Mijn jongste zoontje zit in groep 1. Hij kan al tellen. Maar hij moet de cijfers herkennen. dus ik ben daarmee bezig. En nu kwam ik deze kalander blokjes tegen bij de Action voor maar 2,69 euro. Ik had weer een goede smoes om ze te kopen. Want ik kan ze gebruiken om met mijn jongste zoon de cijfers te oefenen. Ze hebben een plaatsje gekregen in mijn winkelkast.


woensdag 2 oktober 2013

Decoratie stenen voor in de tuin

Deze decoratie stenen had mijn zus gekocht. Ze waren 0,50 euro per stuk bij de prijsmepper. Nu de zomer voorbij is, ben ik weinig bezig met tuin. Ik heb trouwens nog wel bloembollen gekocht die ik nog moet planten en ik moet nog onkruid verwijderen. Uiteindelijk heb ik ook maar de stenen meegenomen. Ik vind ze wel grappig.