zondag 24 november 2013

Klein dienblaadje van de Actiom


Dit dienblaadje kwam ik tegen bij de Action. Er zit een glasplaatje in. Ideaal voor een kop thee en een koek.

Voordat ik iets koop, denk ik eerst na over waar ik het kan bewaren. Heb ik er plek voor? Ik kon er niet 1,2,3, een plekje voor bedenken en heb het niet gekocht. Ookal was de prijs maar 1,99 euro. Misschien dat ik het toch ga halen.

Ik heb de afgelopen tijd helemaal geen reacties ontvangen terwijl er genoeg lezers mijn blog bezoeken. Dus met een reactie maken jullie mij blij en stimuleren jullie mij om door te gaan met bloggen.

zaterdag 23 november 2013

Schattige mini fotolijstjes

De mini fotolijstjes van Riverdale zijn zo schattig. Ze zijn creme kleurig en hebben een plekje gekregen in mijn kast. Ik heb er geen fotootjes in gedaan. Van zoiets kleins kan ik zo vrolijk worden.


vrijdag 22 november 2013

Latte macchiato

Latte macchiato

Ik heb de laatste tijd een tik. Ben verslaafd aan zelfgemaakt latte macchiatio.

De hele dag ben ik bezig. Een middagje op de bank zitten dat kan ik niet. Maar nu in de winter zit ik elke avond op de bank met een zelf gemaakt latte macchiato met hazelnootsmaak op de bank. Met mijn ipad erbij of een tijdschriftje. Buiten is het koud. Kinderen liggen op bed. En dan ik wel genieten van het niks doen.


Bij de Jumbo verkopen ze verschillende smaakjes siroop van Douwe Egberts voor in de koffie. Ik heb de smaakjes hazelnoot en amandel geprobeerd. De amandelsmaak vind ik wat minder. De siroop is trouwens ook lekker in chocomelk.





zondag 17 november 2013

Etagiere van Riverdale

 
 
Ik heb me weer eens verwend met een etagiere van Riverdale. Ook deze had ik een tijdje op het oog en vond hem prijzig. Maar nu was het sticker plakken bij Intratuin en dan krijg je 25% korting. Met de stickers op zak ben ik wezen kijken. En uit eindelijk heb ik hem dan toch meenomen.

Bij de Blokker hebben ze momenteel ook een etagiere te koop die er veel op lijkt. Hij is maar 9,95 euro. Maar ik ben toch voor de Riverdale gegaan. En heb me weer voor genomen om de komende tijd niets te kopen. In de uitverkoop mag ik weer wat kopen.

Ik heb de etagiere in de woonkamer staan op een krukje en moet nog verzinnen wat ik er op ga zetten. Op een mooi laag kastje zou hij ook mooi staan en ben dus nog steeds op zoek naar het kastje.

donderdag 14 november 2013

Een mooie grote kist

Deze kist kwam ik tegen bij de Xenos. En ik wil al een tijd een grote kist hebben. Deze is ook wel mooi. Maar ik ga toch voor een antieke dekenkist. En die wil ik dan wel op pimpen. Dat kan wel even duren, maar hij zit in mijn hoofd. Althans het plaatje en het idee. Ik kan daar zo van genieten. Zodra ik een dekenkist heb gevonden zal ik hem aan jullie laten zien.


dinsdag 5 november 2013

3 witte bijzettafeltjes

Ook deze 3 bijzettafeltjes hebben een kleurtje gekregen. Toen ik ze had opgehaald had ik er geen plaatsje voor. Maar ik dacht dat komt wel goed. Ze hebben een plaatsje gekregen in het hoekje van de woonkamer. En het kleinste tafeltje gebruik ik in de keuken als opstapkrukje om bij de keukenkastjes te komen. Kortom ik heb de smaak te pakken.