woensdag 12 februari 2014

Hartjes wit met roze

Brocante hartjes wit met roze
Deze hartjes heb ik ook van de action. Ik ben helemaal weg van her rozen motief. Ik moet wel oppassen dat ik niet teveel hartjes koop en overal ophang in mijn huisje.


maandag 10 februari 2014

Verfpotten van Riviera Maison

Een aantal weken terug hadden we een folder van Intratuin. Ze hadden van alles en nog wat afgeprijsd. Op vrijdagochtend ga ik meestal alleen op pad. De kinderen zitten dan op school. En dan ga ik overal rond neuzen. Dus ik was wel van plan om naar Intratuin te gaan, maar er kwam van alles en nog wat tussen. Dus ik ging twee weken later. Ze hadden van alles en nog wat afgeprijsd waaronder ook van Riverdale en Riviera Maison. En deze verfpotten waren dus ook 50% afgeprijsd. Ik heb lang getreuzeld in de winkel of ik ze wel of niet zou meenemen. Het was toch 50 euro voor twee verfpotten. Ik heb ze uit eindelijk meegenomen met de gedachte van ik mag mezelf ook wel eens verwennen. Alleen die smoes gebruik ik de laatste tijd te vaak.

Thuis aangekomen heb ik ze een mooi plekje gegeven op de aanrecht in een hoekje. Dat hoekje is niet altijd watervrij en deze potten kunnen tegen het water. Dus een leeg hoekje plekje opgevuld met iets moois.




zondag 9 februari 2014

Brocante flesjes

De laatste weken weinig geblogd. Ik had het druk. Maar ik heb het volgens mij altijd druk. In mijn hoofd heb ik altijd wel iets dat ik wil uitvoeren. De afgelopen weken veel visite gehad en dan ook nog eens druk op mijn werk. Dus dan loop ik te rennen en vliegen. Ik heb telkens het voornemen om het rustig aan te doen, maar het lukt me als maar niet. 

De afgelopen tijd heb ik wel van alles en nog wat gekocht. Dat blijf ik denk ik nog houden. Ik heb deze twee mooie flesjes gekocht bij de Action. Ben er helemaal weg van. Ik heb een idee waar ik ze neer ga zetten. Maar moet het nog kopen. Dus voorlopig maar even in de kast gezet. De flesjes zijn maar 0,99 euro en ze zijn snel uitverkocht. Ik ging namelijk weer terug om nog twee bolle flesjes te kopen voor in de keuken. Ik wou ze vullen met olijfolie.