woensdag 28 augustus 2013

Mooie kleine vetplantjes van de Action

Ik heb vandaag vetplantjes gekocht. Ze zijn wel klein maar schattig. Ik heb mij in gehouden om er niet veel meer te kopen. Ze zijn nep maar niet van echt te onderscheiden.  Ik heb ze voorlopig een plaatsje gegeven op mijn tv kastje.



Riviera maison lampje namaak

Ik dacht een Riviere maison lampje te hebben gekocht. Het labeltje met het merk was me opgevallen. Thuis aan gekomen ging ik het lampje controleren. Op de onderkant van het lampje staat het merk Ikea. Dus helaas een ikea lampje gekocht. Alleen de vorige eigenaar heeft er een labeltje van het merk Riviere maison op het lampje geplakt. Dus zo kan het ook. Het lampje heeft een plekje gekregen op mijn nachtkasje.



dinsdag 20 augustus 2013

Windlichten Prijsmepper



                       

Wat vinden jullie van mijn windlichten. Ik heb ze voor maar 1,25 euro per stuk gekocht bij de Prijsmepper. Alleen de kaars daar twijfel ik nog over. Ik vind de windlichten zo kaal. Maar ik verzin er nog wel wat op.

maandag 19 augustus 2013

Keukenkastjes

Ik ben altijd nieuwsgierig naar andermans indeling van keukenkastjes. Het gaat mij dan om het op doen van ideeen. Dus ik zal maar als eerste beginnen om mijn keukenkastjes te laten zien. Volgens mij heb ik jullie al een keer laten weten dat ik gek ben op mandjes. Dat zie je dan ook weer terug in mijn keukenkastjes. De mandjes zijn weliswaar van kunststof. Maar dat is makkelijk voor het schoonmaken. De mandjes zijn handig om alle losse dingetjes erin op te bergen. Ze komen trouwens allemaal van de Action vandaan. Ik ben trouwens ook van de voorraadpotten. Losse pakjes in mijn kasten, daar hou ik niet van. Het moet allemaal overzichtelijk zijn en er schoon uit zien. Anders begin alles bij mij te kriebelen en op mijn zenuwen te werken.

Zo te zien hebben vele mijn blog bezocht. Maar ik heb nog niet veel reacties gehad. Een reactie geeft me weer energie om verder te gaan. Dus maak me blij en laat een reactie achter.




glazen potjes voor tandenstokers, wattenstaafjes en wattenschijfjes

Eindelijk een glazen kubus potjes gevonden voor tandenstokers, wattenstaafjes en wattenschijfjes. Het staat heel ch ique en het oogt heel mooi. Ik heb ze gehaald bij Action voor 0,50 cent per stuk.



vrijdag 16 augustus 2013

Mooie krans



Ik heb een mooie krans gevonden en ik heb hem opgehangen aan de zijkant van mijn kast. Hij komt van de Action vandaan. Ben er heel blij mee. De roosjes heb ik er zelf op geplakt. Moet er eigenlijk nog meer op plakken. En ben op zoek naar kleine witte hartjes. Dus mocht ik die tegen komen dan ga ik die er ook op plakken.

maandag 12 augustus 2013

Olifantenpoot



Het meisje van wie ik dit bankje kocht noemde het de olifantenpoot. Het is een heel zwaar bankje van heel mooi hout. Ik was eerst van plan om het bankje te verven. Maar mijn man gaf aan dat het bankje juist zo er heel mooi uit ziet. En hij heeft gelijk. Ik heb er niets op gezet. De kinderen zitten geregeld op het bankje. Dit bankje zal ik denk ik nooit weg doen.

zondag 11 augustus 2013

Riverdaele kussens zijn binnen!!!!!!!


De kussens zijn eindelijk binnen. Ze had ze als pakket opgestuurd. Ik had haar nog wel dezelfde dag een dreigmail gestuurd. Was eigenlijk helemaal niet nodig, want diezelfde middag werden ze bezorgt. De stof was anders dan verwacht. Eerst dacht ik nog van heeft ze gewoon het etiket met prijs zelf aan de kussens gehangen en klopt die prijs niet. Maar ik heb dezelfde kussens nog afgelopen zaterdag in de winkel gezien voor € 49,95 euro per stuk.

zaterdag 10 augustus 2013

Ijzeren plantjesrek met lavendelplantjes


Dit keer heb ik iets gekocht voor buiten. Ik heb twee mooie ijzeren plantjes rekken gekocht. De lavendelplantjes heb ik apart gekocht. Het zijn nepplantjes. Dus ze bloeien altijd. Ze moeten alleen nog worden opgehangen. Zodra ze hangen zal ik een foto toevoegen. Jullie mogen drie keer raden waar ik ze gekocht heb.

vrijdag 9 augustus 2013

Kandelaar versiert

Ik heb mijn kandelaar eindelijk versiert roosjes (Action) en een witte hart (Action).Ik heb wel alles wit gelaten. De kandelaar ziet er heel anders. Wat vinden jullie van de versierde kandelaar.



dinsdag 6 augustus 2013

Vervolg Riverdale kussens marktplaats

De Riverdale kussens hebben inderdaad een vervolg. Ik heb ze nog niet ontvangen. Ze mailt me wel. Ze is op vakantie in Oostvoorne en zou ze vrijdag ophalen en dan zaterdag op de post doen. Maar kreeg een mailtje zaterdagavond dat het postkantoor dicht was. Vandaag haar weer gemaild. Ik kreeg gelijk een reactie dat het haar niet gelukt is om gisteren op de post te doen want iemand was ziek geworden. Ze wensen haar wel sterkte op facebook, dus wie weet is het waar. Vandaag zou ze de kussens op de post doen met wat erbij. Nou ben benieuwd of ik ze ga ontvangen. Ik heb nog een paar dagen geduld met haar en anders kom ik actie.


Ikea salontafel

Ik heb een bankstel in U-vorm en ik ben op zoek gegaan naar een salontafel. Ze zijn allemaal zo groot. Ik zocht er eentje van ongeveer 1 meter breed en ik had er eentje op het oog bij de Ikea (Hemnes). Maar eenmaal in de winkel bleek hij niet helemaal wit te zijn. Dus dat ging over. Ik heb er toen maar eentje gekocht van 1,20 meter breed. Ik dacht dat dat ook nog zou kunnen. Eenmaal thuis bleek hij toch te groot te zijn. Althans mijn gevoel zegt dat hij groot is. Mocht ik een andere tafel tegen komen, dan gaat deze er denk ik toch uit. Wat ik wel leuk vind aan de tafel, is dat ik eronder een  grote vierkante mand kwijt kan of een grote dienblad. Daarin zou ik de afstandbediening, tijdschriften, tandstokertjes, glasonderzetters etc. kwijt in kunnen. Een vervolg op mijn salontafel volgt nog.


Eettafel wit geverfd

Hier in Zeeland hebben we niet zoveel winkels met meubels. Dus we hebben hier geen uitgebreide keus. Ik kon niet echt een mooie stevige tafel vinden in mijn prijsklasse. Ik had al allerlei blogs gelezen over het restylen van meubels. Verven is niet mijn sterkste kant. Maar ik dacht wat een ander kan, kan ik ook. En ik had toch niets te verliezen. De eettafel zou anders voor een prikje zijn verkocht, terwijl het een mooie stevige tafel is. Dus ik heb hem geschuurd met een schuurmachine en in de grondverf gezet. Daarna heb ik hem in de  kleur zijdeglans ivoorwit van Flexa geverfd. Het resultaat mag er zijn. Ben dik tevreden. Ik heb zo'n plastice dikke laag (van de turkse winkel) op de tafel. De kinderen kunnen dan gewoon knutselen op de tafel zonder het tafelblad te krassen.


maandag 5 augustus 2013

Draad op rol

Draad op rol, ik weet niet welke naam ik het anders moet geven. Dit zou mooi staan in een mandje. Met een stukje stof/ kant opgerold. Ik heb de draad op rol nog niet gekocht. Eerst maar een leuk mandje ervoor vinden.


Wit vogeltje in kooi

Ik vind dit vogeltje in de kooi zo lief. Het kooitje beweegt als je eraan zit. Alleen als hij wat groter was geweest dan had ik hem gekocht. Vind hem zo klein om ergens los neer te zetten. Op een dienbladje zou het wel leuk staan, maar daar heb ik al genoeg decoratie voor. Ik heb er wel een fotootje gemaakt toen ik in de winkel (Blokker) was. Je hebt ze ook nog in andere kleuren.


Dienbladje in de keuken

Mijn messenset had ik heel zielig in een hoekje gezet op de aanrecht. En de keukenrolhouder die stond altijd overal. Ik heb er nu een vast plekje voor  gevonden. Ik heb weer een dienbladje van je de Action gehaald en daarop de messenset, keukenrolhouder en azijn/olie stelletje gezet. Nu staat dat op het hoekje van mijn aanrecht tegenover mijn kraan. Nu maar hopen dat dienbladje niet gaat roesten door spetters water.


vrijdag 2 augustus 2013

Kussens van Riviera Maison gekocht via marktplaats maar niet ontvangen

Riviera Maison heeft altijd mooie kussens. Maar ze zijn ongeveer 50 euro per kussen. Maar nu kwam ik ze op marktplaats tegen. Helemaal nieuw en 3 stuks in de kleur bruin. Prijskaartjes hangen er nog aan. Ik heb 40 euro overgemaakt naar mevrouw maar nog niets ontvangen. En nu heeft ze al haar advertenties verwijderd. Mail haar telkens of ze het heeft verstuurd. Nu heb ik er wel gevonden op Facebook. Schijnbaar heeft ze haar echte naam gebruikt.  Haar verhaal klopt wel. ze zei dat ze twee dagen in Belgie was geweest. En volgens Facebook  is ze er wel geweest. Mocht ik de kussens niet ontvangen, dan ga ik dreigen met plaatsen van een berichtje op Facebook. Lang leve de Facebook. Verhaal wordt vervolgd.


Grote houten hartje

Ik heb dus nu voldoende kaarsen en kandelaars in mijn woonkamer. Dus ik moet op zoek gaan naar wat anders. En nu kwam ik per toeval een grote houten hart tegen. Ik dacht die ga ik ophangen aan de voordeur. Maar thuis aangekomen dacht ik die zou ook mooi staan aan de zijkant van mijn winkelkast. Ik kan hem ook in het wit verven. Maar dat hout heeft ook wel wat. Nu nog de opdracht aan mijn man geven om hem op te hangen zonder mijn kast te beschadigen.





donderdag 1 augustus 2013

Action kastje

Vandaag bij de Action een mooi klein kastje met mandjes gehaald. Leuk als nachtkastje of in de gang. Ik heb met mijn domme kop 1 kastje gehaald. Morgen ga ik er nog eentje halen. Ze vliegen de winkel uit. Maar hopen dat ik er eentje te pakken krijg. Ik ga ze in de gang een plaatsje geven. Dan kan ik in de mandjes de mutsen, dassen etc kwijt. Mijn gang is niet zo groot. Ik heb er ook een schoenenkastje staan van de Ikea.