vrijdag 6 september 2013

Keuken apothekerskast

Vandaag laat ik jullie mijn apothekerskast zijn. Is heel handig zo'n kast. Ik heb er weer allerlei bakjes in staan. De onderste witte bakjes zijn van de Ikea. Daar heb ik de potten pindakaas, chocoladepasta etc. in staan. De bakjes zet ik zo op tafel als we gaan ontbijten.

In de grote bakken met blauwe deksels bewaar ik de bloem, griesmeel en volkorenbloem in. Er kan best wel veel in. Ik heb ze bij de Action gekocht.. En ik bak geregeld, dus de bakken zijn ook zo weer leeg. De kleine bakjes met blauwe deksel zijn ook van de Action. En de bakken met witte deksels die zijn van de Wibra en Ikea. Daar heb ik de hagelslag in bewaard. Mijn kinderen houden van verschillende soorten hagelslag.

En op de bovenste plank staan de kunstof doorzichtige voorraadpotten met suikerklontjes, suiker, suikerklontjes en theezakjes.




3 opmerkingen:

Soraya zei

handig ingedeeld. Alleen die onderstende bakken met je beleg kan ik niet zien op de foto, weet je misschien hoe ze heten dan kan ik op de site van de ikea kijken. Ik wil wel zoiets hebben inshallah.

Landelijkehuisstijl zei

Ik zal van de week de foto plaatsen.

Soraya zei

oh super je bent een schat!!