maandag 9 september 2013

Riverdale windlichten

Ik heb mezelf witte Riverdaele windlichten cadeau gedaan. Ik had ze al 1 maand geleden in de wi kel zien staan. Ze zouden heel mooi stan voor het raam. Ze waren afgeprijsd maar ik vond ze toch nog prijzig. Zeker als ik twee stuks zou kopen. Ik ben twee keer naar de winkel geweest met het voornemen ze echt te kopen, maar ik ging toch weer de winkel uit met lege handen. Vorige week was het eindelijk zover, ik heb ze gekocht. Gelijk thuis aangekomen heb ik ze een plaatsje gegeven. Mijn man zei waar heb je twee grote tassen vandaan? Ben je weer bij de Action geweest? Heb gezegd dat deze niet bij de Action vandaan komen en heb het hierbij maar gelaten. Hij kon er wel om lachen.

Ik heb twee grote foam rozen gekocht en heb de stelen eraf geknipt. Ze staan er wel mooi in. Toen kwam ik op het idee dat een windlicht er ook heel mooi in zou staan met een roze kaars erin. Maar ik denk dat die kaars te klein is. Dus komt hier denk ik nog een vervolg op.





3 opmerkingen:

Soraya zei

heel mooi! besaha meid!! ik vind ze denk ik leuker als er een gekleurde kaars in komt zonder glas... dus alleen de kaars.

Landelijkehuisstijl zei

Maar als ik windlicht weg haal dan moet er no wat bij. En dan is de kaars te klein. Misschien niet zo een gek idee. Ik ga kijken en uit proberen.

11 september 2013 11:04

Soraya zei

ja ik bedoelde ook een wat langere kaars..zodat je ook mooi de letters van 'riverdale' op de kleur van die kaars ziet...als je begrijpt wat ik bedoel ;-)