dinsdag 24 december 2013

Wattenschijfjes houder en wattenstaafjes houder

Deze zijn super handig voor in je badkamer. Ze zijn beide afkomstig van de Action. Meestal zijn ze snel op. Maar ze komen telkens terug in het assortiment.




zondag 22 december 2013

Romantisch lampetstel

De laatste tijd ben ik helemaal weg van roze en roosjes. Dus toen ik deze lampetstel was ik hemelsval verkocht. Helemaal mijn smaak die zachte kleuren.


Jammer dat mijn woonkamer en gang zo klein zijn. Ik kan niet zoveel kastjes kwijt. Anders wist ik het wel. Maar ik ben nog op zoek aar een kast voor in een hoek.

Ik heb de lampetstel een voorlopig plekje gegeven op een kleine vensterbankje voor het raam.

zondag 8 december 2013

Weer een nieuwe krukje voor mijn verzameling

Ik heb weer een nieuwe krukje voor mijn verzameling. Een krukje met bont. Ik ben er helemaal verliefd op. De kinderen zitten er veel op, dus maar hopen dat het bont niet slijt. Het krukje heeft aparte poten. Ik heb spijt dat ik er niet twee heb gekocht. Toen ik terug ging was het andere krukje al verkocht.





zondag 1 december 2013

Theepot setje van Riviera Maison

In de winter kan ik liters thee drinken per dag. Met een kop thee kom ik tot rust op de bank. Vroeger vulde ik een hele thermoskan met thee. Maar nu vind ik thee uit een thermoskan niet smaken. Dit thee setje van riviera maison is ideaal. Alle twee de theepotjes vul ik met water. Theezakje en mok erbij en ik kan er weer tegenaan.

En ik heb tegenwoordig ook de brownie tik. Ik bak per week 2 brownie cakes. Het grootse gedeelte van de brownies eet ik zelf op.  Ik kijk er gewoon overdag naar uit om 's avonds met een kop thee en een brownie op de bank naar mijn favoriete tv programma te kijken.

zondag 24 november 2013

Klein dienblaadje van de Actiom


Dit dienblaadje kwam ik tegen bij de Action. Er zit een glasplaatje in. Ideaal voor een kop thee en een koek.

Voordat ik iets koop, denk ik eerst na over waar ik het kan bewaren. Heb ik er plek voor? Ik kon er niet 1,2,3, een plekje voor bedenken en heb het niet gekocht. Ookal was de prijs maar 1,99 euro. Misschien dat ik het toch ga halen.

Ik heb de afgelopen tijd helemaal geen reacties ontvangen terwijl er genoeg lezers mijn blog bezoeken. Dus met een reactie maken jullie mij blij en stimuleren jullie mij om door te gaan met bloggen.

zaterdag 23 november 2013

Schattige mini fotolijstjes

De mini fotolijstjes van Riverdale zijn zo schattig. Ze zijn creme kleurig en hebben een plekje gekregen in mijn kast. Ik heb er geen fotootjes in gedaan. Van zoiets kleins kan ik zo vrolijk worden.


vrijdag 22 november 2013

Latte macchiato

Latte macchiato

Ik heb de laatste tijd een tik. Ben verslaafd aan zelfgemaakt latte macchiatio.

De hele dag ben ik bezig. Een middagje op de bank zitten dat kan ik niet. Maar nu in de winter zit ik elke avond op de bank met een zelf gemaakt latte macchiato met hazelnootsmaak op de bank. Met mijn ipad erbij of een tijdschriftje. Buiten is het koud. Kinderen liggen op bed. En dan ik wel genieten van het niks doen.


Bij de Jumbo verkopen ze verschillende smaakjes siroop van Douwe Egberts voor in de koffie. Ik heb de smaakjes hazelnoot en amandel geprobeerd. De amandelsmaak vind ik wat minder. De siroop is trouwens ook lekker in chocomelk.





zondag 17 november 2013

Etagiere van Riverdale

 
 
Ik heb me weer eens verwend met een etagiere van Riverdale. Ook deze had ik een tijdje op het oog en vond hem prijzig. Maar nu was het sticker plakken bij Intratuin en dan krijg je 25% korting. Met de stickers op zak ben ik wezen kijken. En uit eindelijk heb ik hem dan toch meenomen.

Bij de Blokker hebben ze momenteel ook een etagiere te koop die er veel op lijkt. Hij is maar 9,95 euro. Maar ik ben toch voor de Riverdale gegaan. En heb me weer voor genomen om de komende tijd niets te kopen. In de uitverkoop mag ik weer wat kopen.

Ik heb de etagiere in de woonkamer staan op een krukje en moet nog verzinnen wat ik er op ga zetten. Op een mooi laag kastje zou hij ook mooi staan en ben dus nog steeds op zoek naar het kastje.

donderdag 14 november 2013

Een mooie grote kist

Deze kist kwam ik tegen bij de Xenos. En ik wil al een tijd een grote kist hebben. Deze is ook wel mooi. Maar ik ga toch voor een antieke dekenkist. En die wil ik dan wel op pimpen. Dat kan wel even duren, maar hij zit in mijn hoofd. Althans het plaatje en het idee. Ik kan daar zo van genieten. Zodra ik een dekenkist heb gevonden zal ik hem aan jullie laten zien.


dinsdag 5 november 2013

3 witte bijzettafeltjes

Ook deze 3 bijzettafeltjes hebben een kleurtje gekregen. Toen ik ze had opgehaald had ik er geen plaatsje voor. Maar ik dacht dat komt wel goed. Ze hebben een plaatsje gekregen in het hoekje van de woonkamer. En het kleinste tafeltje gebruik ik in de keuken als opstapkrukje om bij de keukenkastjes te komen. Kortom ik heb de smaak te pakken.



maandag 28 oktober 2013

Planten krukje

Planten krukje

Een tijd terug kon ik een aantal krukjes gratis ophalen. Ik had me helemaal verdiept in het verven en dacht met gratis krukjes kan ik het wel uit proberen. Het is met hoogglans geverfd. Het verven kan beter, dus ben niet helemaal tevreden. Maar ik ben er wel heel blij mee. Ik ben van plan om nog een mooie vaas te kopen met bloemen om erop te zetten.



zaterdag 26 oktober 2013

Riverdale salontafel

Nadat ik mijn tafel had geverfd, ben ik in de winkel naar de tafel van Riverdale gaan kijken. Ook bij deze tafel was het tafelblad niet helemaal glad. Dus ben tevreden met mijn geverfde tafel.



vrijdag 25 oktober 2013

Wat vinden jullie van mijn salontafel

Wat vinden jullie van mijn nieuwe nieuwe salontafel?

Een tijd terug heb ik het gehad over mijn salontafel. Ik vond hem te groot. Nu had ik in de winkel een mooie tafel gezien van Riverdale. Eem simpele ronde tafel in het wit met krijtverf behandeld. Toen dacht ik, dat kan ik ook. Dus ik ben naar de kringloop geweest en heb een tafel gekocht voor 15 euro.  Een mooie ronde tafel met een mooie poot. Bij de praxis had ik krijtverf gekocht.
Het was vorige week mooi weer. Dus ik heb de tafel in de tuin geschuurd met de schuurmachine. Maar het krijtverf wilde niet goed pakken. Het was waterig. Mijn man gaf aan dat het me niet ging lukken en dat ik zijdeglans verf moest gebruiken. Maar ik wilde een matte kleur en ben eigenwijs. Dus ik wilde een krijtverf effect. Ik had ook nog acrylverf van de Action. Dat ging beter. Alleen die liet ook nog strepen achter. De verf droogt wel snel op. Uit eindelijk zijn het drie lagen verf geworden. En het blad van de tafel is niet glad. Ik heb mijn twijfels nog over de tafel. Maar ik heb wel al diverse complimenten gehad. Wat vinden jullie van de tafel?







woensdag 9 oktober 2013

Leuke voorraadpot met waxinelichtjes

Ik ben gek op geurkaarsjes in de winter en voorraadpotten. Ik kon er weer een aantal kwijt in mijn keukenkastje. Deze zijn helemaal van glas, dus die kan je lekker in de afwasmachine stoppen als ze vies zijn. De geur waxinelichtjes heb ik in een houten kistje gedaan. Ik heb trouwens een hele grote voorraad geurkaarsjes voor de winter. Binnekort zal ik ze showen.
Deze voorraadpotten heb ik voor 2,09 euro incl. waxinelichtjes bij de Action gekocht. Je hebt er ook kleine potjes van en die zijn 0,49 euro.


zondag 6 oktober 2013

Kalender blokjes

Mijn jongste zoontje zit in groep 1. Hij kan al tellen. Maar hij moet de cijfers herkennen. dus ik ben daarmee bezig. En nu kwam ik deze kalander blokjes tegen bij de Action voor maar 2,69 euro. Ik had weer een goede smoes om ze te kopen. Want ik kan ze gebruiken om met mijn jongste zoon de cijfers te oefenen. Ze hebben een plaatsje gekregen in mijn winkelkast.


woensdag 2 oktober 2013

Decoratie stenen voor in de tuin

Deze decoratie stenen had mijn zus gekocht. Ze waren 0,50 euro per stuk bij de prijsmepper. Nu de zomer voorbij is, ben ik weinig bezig met tuin. Ik heb trouwens nog wel bloembollen gekocht die ik nog moet planten en ik moet nog onkruid verwijderen. Uiteindelijk heb ik ook maar de stenen meegenomen. Ik vind ze wel grappig.



maandag 30 september 2013

Spiegel voor in de gang

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is het mooiste van het land. Het spiegeltje van de Action is het mooist van het land. En het spiegeltje hangt nu in mij gang. Ik vind de rand zo mooi. Op de foto lijkt de spiegel klein, wat niet zo is. Een mooi wit hartje of een witte roos hangen aan de spiegel zou mooi staan. Dus er komt nog een vervolg op de spiegel.



zondag 29 september 2013

Doos voor beleg

Ik zit altijd met mijn beleg waaronder kaas. Het pakje kaas dat ik open maakte, daar deed ik een zakje omheen. Maar dat is zo heen en het staat zo rommelig. dus ik heb een doosje gekocht voor mijn beleg. en ik ben er tevreden mee. Had ik veel eerder moeten doen. het doosje bestaat uit 3 bakjes. Maar ik kan er ook eentje gebruiken of 2 bakjes. Het doosje is dus echt een aanrader. Ik heb nog meer van dit soort doosjes die ik gebruik voor koekjes en brownies. Ik zal ze de volgende keer showen.



zaterdag 28 september 2013

Geur wax brander

Ze hebben weer een nieuwe geurbrandertje met nieuwe waxgeuren bij de Action. Maar 2 euro voor het setje. Is leuk om als cadeau te geven. Deze ruiken heel lekker. In het setje zitten 6 verschillende geuren. En je kan de wax ook per geur appart kopen (1 euro voor een pakje met 6 stuks). Ik ben helemaal weg van die geurbrandertjes. Je woonkamer ruikt heel lekker als je ze brand. En het zorgt toch weer voor een bepaalde sfeer.



dinsdag 24 september 2013

Mooie bloemen

Deze bloemen vind ik zo mooi. Ze zijn in het echt mooier dan op de foto. En die bloemen links zijn ook heel mooi. De vaas vind ik wat minder. Dus ik moet nog op zoek naar een mooie vaas. De bloemen zijn wel 4,99 euro per stuk. Ik denk dat ik voor de linkse bloemen ga en begin met 4 stuks te kopen. En dan de maand erop weer een aantal bij koop.
De laatste tijd geef ik best wel veel uit. Nu heb ik het voornemen bij te gaan houden hoeveel ik uit geef en wat meer te gaan sparen. Ik hou teveel van kopen en ben daar verslaafd aan. Ik hoop daar in de toekomst vanaf te komen.


maandag 23 september 2013

Weer een nieuwe krukje

Ik heb weer een nieuwe krukje gekocht. Ben er erg blij mee. Tegenwoordig denk ik teveel in het wit. Want ook dit krukje wou ik in wit verven. Ik wou daarvoor de spuitbus van de Action aanschaffen. Maar mijn man heeft weer overgehaald om het krukje niet wit te verven. Ik ga er denk ik een mooie vaas met bloemen op zetten. Maar misschien is het krukjen daarvoor te laag. Maar dat ga ik gewoon uit proberen en dan kijken of het staat. Ik heb het krukje met bloemen in een winkel zien staan. Het gaat dan om een ander krukje.  Ik zal binnenkort de vaas met bloemen showen die ik op het oog heb.


donderdag 19 september 2013

Kleine bordje voor aan de deur

Een klein bordje om aan de deur te hangen. Maar mijn deuren zijn nog niet zolang geleden geverfd en ik vind het zonde om er een spijkertje in te slaan. Dus ik heb het bordje in de winkel laten liggen. Hij is volgens mij voor 1,50 euro te koop bij de Xenos.


vrijdag 13 september 2013

Vazen met hortensia

Vazen met hortensia

De vazen had ik al een tijd terug in de winkel zien staan. Maar ik had er geen plekje voor. Van de week zat ik op de bank en toen dacht ik, ik kan ze toch voor het raam zetten bij de eettafel. Ik vind ze heel mooi. En de hotensia's zijn net echt. Dus mochten jullie willen weten waar ik de hortensia's en de vazen heb gekocht, laat dan een reactie achter.



dinsdag 10 september 2013

Jip en Janneke

Ik ben gek op Jip en Janneke. Misschien komt dat aan de goede herinneringen van het voorlezen. Dus ik heb de boeken in mijn kast. Moet mijn collectie nog uitbreiden. Alleen mijn kinderen die zijn nog niet gek op lezen en voorlezen. Ik hoop dat dat binnenkort gaat veranderen.



maandag 9 september 2013

Riverdale windlichten

Ik heb mezelf witte Riverdaele windlichten cadeau gedaan. Ik had ze al 1 maand geleden in de wi kel zien staan. Ze zouden heel mooi stan voor het raam. Ze waren afgeprijsd maar ik vond ze toch nog prijzig. Zeker als ik twee stuks zou kopen. Ik ben twee keer naar de winkel geweest met het voornemen ze echt te kopen, maar ik ging toch weer de winkel uit met lege handen. Vorige week was het eindelijk zover, ik heb ze gekocht. Gelijk thuis aangekomen heb ik ze een plaatsje gegeven. Mijn man zei waar heb je twee grote tassen vandaan? Ben je weer bij de Action geweest? Heb gezegd dat deze niet bij de Action vandaan komen en heb het hierbij maar gelaten. Hij kon er wel om lachen.

Ik heb twee grote foam rozen gekocht en heb de stelen eraf geknipt. Ze staan er wel mooi in. Toen kwam ik op het idee dat een windlicht er ook heel mooi in zou staan met een roze kaars erin. Maar ik denk dat die kaars te klein is. Dus komt hier denk ik nog een vervolg op.





zaterdag 7 september 2013

Servies voor mijn winkelkast

Ik moest nog steeds mijn winkelkast vullen. En wilde ik een mooie servies hebben. Ik was op zoek naar een Riverdale of Riviera maison servies. Dus dat stond op mijn lijstje om het binnenkort aan te schaffen. Het is duur servies. Maar ik dacht als ik mezelf een keer wil verwennen koop ik het toch gewoon.

Maar ik was weer eens naar de Action gegaan. En toen zag ik dit servies staan. Toen dacht ik, zal ik gewoon dit servies gaan kopen?  Het kan heel lang duren voordat ik het andere servies ga kopen. En een lege kast is ook niet mooi. Ze hadden er jammer genoeg geen borden van. Heb namelijk een mooie bordenrek op het oog voor in mijn kast. Die staat ook nog op mijn lijstje om te kopen.


vrijdag 6 september 2013

Keuken apothekerskast

Vandaag laat ik jullie mijn apothekerskast zijn. Is heel handig zo'n kast. Ik heb er weer allerlei bakjes in staan. De onderste witte bakjes zijn van de Ikea. Daar heb ik de potten pindakaas, chocoladepasta etc. in staan. De bakjes zet ik zo op tafel als we gaan ontbijten.

In de grote bakken met blauwe deksels bewaar ik de bloem, griesmeel en volkorenbloem in. Er kan best wel veel in. Ik heb ze bij de Action gekocht.. En ik bak geregeld, dus de bakken zijn ook zo weer leeg. De kleine bakjes met blauwe deksel zijn ook van de Action. En de bakken met witte deksels die zijn van de Wibra en Ikea. Daar heb ik de hagelslag in bewaard. Mijn kinderen houden van verschillende soorten hagelslag.

En op de bovenste plank staan de kunstof doorzichtige voorraadpotten met suikerklontjes, suiker, suikerklontjes en theezakjes.




donderdag 5 september 2013

Riverdale dienblad

Ik heb mezelf een cadeau gedaan. Iets wat ik al een tijdje wilde hebben, maar wat ik duur vond. En als het in mijn hoofd zit en ik het graag wil hebben, dan blijf ik toch twijfelen. Aan de ene kant is het wel goed dat ik niet gelijk iets koop, anders zou ik weer te veel kopen. Maar ben erg blij met mijn dienblad en die gaat jaren mee. Die ga ik niet zo snel weg doen.