maandag 19 augustus 2013

Keukenkastjes

Ik ben altijd nieuwsgierig naar andermans indeling van keukenkastjes. Het gaat mij dan om het op doen van ideeen. Dus ik zal maar als eerste beginnen om mijn keukenkastjes te laten zien. Volgens mij heb ik jullie al een keer laten weten dat ik gek ben op mandjes. Dat zie je dan ook weer terug in mijn keukenkastjes. De mandjes zijn weliswaar van kunststof. Maar dat is makkelijk voor het schoonmaken. De mandjes zijn handig om alle losse dingetjes erin op te bergen. Ze komen trouwens allemaal van de Action vandaan. Ik ben trouwens ook van de voorraadpotten. Losse pakjes in mijn kasten, daar hou ik niet van. Het moet allemaal overzichtelijk zijn en er schoon uit zien. Anders begin alles bij mij te kriebelen en op mijn zenuwen te werken.

Zo te zien hebben vele mijn blog bezocht. Maar ik heb nog niet veel reacties gehad. Een reactie geeft me weer energie om verder te gaan. Dus maak me blij en laat een reactie achter.




5 opmerkingen:

Soraya zei

ziet er leuk uit meid! waar heb je die ronde hoge voorraadpotten vandaag van de tweede plank?

en wat zit er in de gele mandjes?

Landelijke stijl en inrichting zei

Die voorraadpotten heb ik een aantal jaren. Ze komen denk ik van de wibra. In de gele mandjes zitten dichte pakken koekjes, nootjes, snoepjes etc.

Soraya zei

bedankt voor je reactie! Is dat dan je voorraadkast, of heb je elders nog je boodschappen?
En waar doe je de open pakken van nootjes enzo?

En in die blikken rechtsonder, wat zit daar in?

Ik ben erg nieuwsgierig, want ik ga mijn keuken en voorraadkast aanpakken. En ben op zoek naar ideetjes. Sorry als ik teveel vraag!

Landelijke stijl en inrichting zei

De open pakken nootjes en open pak koekjes daar heb ik weer van die aparte doosjes voor. Ik zal morgen er een foto van maken. Ik heb zo'n apothekerskast. Met allemaal van die voorraadpotten. Daar zal ik morgen een foto van maken en plaatsen. Ik zal erbij zetten waar ik ze gekocht heb.

Soraya zei

ik wacht je foto's af, bedankt meid!